Πρωταθλήτρια η αιματολογική του «Γ. Παπανικολάου»
Νέα

Παγκόσμια Ημέρα ΧΛΛ

Την 1η Σεπτεμβρίου 2021, η κοινότητα της ΧΛΛ εγκαινιάζει την Παγκόσμια Ημέρα ΧΛΛ για να δώσει σε όσους επηρεάζονται από τη διάγνωση της ΧΛΛ μια πολύ αναγκαία φωνή, να αυξήσει την ευαισθητοποίηση και να βελτιώσει την κατανόηση των προκλήσεων που συνεπάγεται η διαβίωση με την ΧΛΛ. Είναι η ευκαιρία να συναντηθούμε και να εευαισθητοποιηθούμε σχετικά με την ευπάθεια των ασθενών με ΧΛΛ και άλλα ανοσοκατεσταλμένα άτομα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
[siteorigin_widget class=”Divider”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Slider_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”Divider”][/siteorigin_widget]
Με την ΧΛΛ να είναι η πιο κοινή λευχαιμία στους ενήλικες και με αυτό το “νούμερο ένα”, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα ΧΛΛ την πρώτη ημέρα του Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Αίματος, έχει μεγάλη συμβολική αξία, ως εναρκτήριο μήνυμα αυτής της διεθνούς εκδήλωσης, που βοηθά να αφηγηθούμε την ιστορία του καρκίνου του αίματος κάθε Σεπτέμβριο. Η Παγκόσμια Ημέρα ΧΛΛ θα συμβάλει επίσης στην οικοδόμηση δυναμικής προς άλλες σημαντικές εκδηλώσεις που αφορούν την κοινότητα ΧΛΛ την Παγκόσμια Ημέρα Λευχαιμίας (4 Σεπτεμβρίου), την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Λέμφωμα (15 Σεπτεμβρίου) και πολλές άλλες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.
Το 2021 σηματοδοτούμε αυτή την ημερομηνία στα ημερολόγιά μας για πρώτη φορά. Σε αυτή την πρώτη Παγκόσμια Ημέρα ΧΛΛ, θέλουμε να στείλουμε ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΡΙΟ μήνυμα σε όσους έχουν ανοσία για την προστασία της κοινότητάς μας. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 πολλοί άνθρωποι βίωσαν απομόνωση, φόβο και δυσκολία να διατηρήσουν την ασφάλεια – μια εικόνα για τη ζωή ενός ασθενούς με ΧΛΛ.
Η ομπρέλα, μια μορφή ασπίδας, επιλέγεται ως κεντρική εικόνα εκστρατείας. Μπορείτε να το κρατήσετε πάνω σε κάποιον άλλο, τονίζοντας την πτυχή της προληπτικής επιλογής για την προστασία των άλλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *