Κάθε είδους προφορά είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς, καθώς μας βοηθά να υλοποιήσουμε το όραμά μας και τις δράσεις μας.

Στην “Ελληνική Ομάδα Ασθενών με Χρόνια Λεμφοκυτταρική Λευχαιμία” επενδύουμε στην έγκυρη ενημέρωση των ασθενών και των συγγενών τους σχετικά με την ΧΛΛ, στην ψυχολογική υποστήριξη τους και στην προώθηση, για επίλυση των προβλημάτων των ασθενών, στους αρμόδιους κρατικούς φορείς, ώστε οι ασθενείς να απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα. Ταυτόχρονα όμως, η ομάδα μας αντιμετωπίζει τις πρακτικές δυσκολίες ενός ανεξάρτητου μη κερδοσκοπικού φορέα. Για τον λόγο αυτό, κάθε οικονομική συνεισφορά, μικρή ή μεγάλη, στον σύλλογό μας είναι εξαιρετικά σημαντική. δωρεά

Σας ευχαριστούμε για την πρόθεσή σας να μας βοηθήσετε με μια δωρεά. Μπορείτε να διαλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Μπορείτε να ενισχύσετε το έργο του συλλόγου μας κάνοντας χρηματική δωρεά
  • Μέσω PayPal ή πιστωτικής χρεωστικής κάρτας

  • Με κατάθεση του ποσού στον παρακάτω λογαριασμό

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:52100-91146-536

ΙΒΑΝ:GR37 0172 2100 0052 1009 1146 536

BIC/SWIFT:PIRBGRAA

Δικαιούχος:Ελληνική Ομάδα Ασθενών με ΧΛΛ

Στην κατάθεση φροντίστε να φαίνονται τα στοιχεία του καταθέτη.

Ενημερώστε μέσω email ή τηλεφωνικά το γραφείο του συλλόγου, προκειμένου να σας στείλουμε την προβλεπόμενη από το νόμο απόδειξη.

  • Στα γραφεία μας
 

Μπορείτε να ενισχύσετε το έργο του συλλόγου μας κάνοντας χρηματική δωρεά (με μετρητά ή επιταγή) με την επίσκεψη σας στα γραφεία μας, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης: Θεσσαλονίκη, Καισαρείας 12 τηλ.: +30 6986 747 754.

Βοηθήστε να μειώσουμε τα λειτουργικά έξοδα

Είναι πολλές οι περιπτώσεις όπου ανάγκες λειτουργίας της Ελληνικής Ομάδας Ασθενών με Χρόνια Λεμφοκυτταρική Λευχαιμία καλύπτονται από δωρεές σε είδη ή υπηρεσίες από επαγγελματίες και επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμβάλουν στο έργο μας.

Η δωρεάν φιλοξενία μηνυμάτων στα ΜΜΕ, η παροχή διαφημιστικών υπηρεσιών, η δωρεάν εκτύπωση εντύπων και η παραχώρηση υλικοτεχνικού εξοπλισμού είναι κάποια από τα παραδείγματα μέσα από τα οποία έχουμε τη δυνατότητα να μειώσουμε σημαντικά τα λειτουργικά μας έξοδα.

Εάν και εσείς επιθυμείτε να προσφέρετε είδη ή υπηρεσίες μέσα από τη επιχείρησή σας ή την επαγγελματική σας ιδιότητα θα θέλαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.