Μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την ΧΛΛ

Βοηθήστε να κάνετε τη διαφορά στη ζωή των ατόμων με Χρόνια Λεμφικυτταρική Λευχαιμία και χαρίστε τον χρόνο σας ως εθελοντής. Θα κάνετε τη διαφορά και στη δική σας ζωή.

Γίνετε εθελοντής

Από την ίδρυση της “Ελληνικής Ομάδας Ασθενών με Χρόνια Λεμφοκυτταρική Λευχαιμία” οι εθελοντές με τη δική τους πολύτιμη προσφορά συμβάλλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση του έργου μας. Αν κι εσείς θέλετε να διαδραματίσετε ενεργό ρόλο στην προσπάθεια μας να επιτύχουμε την αποστολή μας,  γίνετε εθελοντής στο Σύλλογο μας ξεκινήστε με τη συμπλήρωση της Αίτησης Εθελοντή.

Είμαστε σε συνεχή αναζήτηση εθελοντών, οπότε αν θα σας ενδιέφερε να γίνετε εθελοντής και να βοηθήσετε στο έργο μας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη σχετική φόρμα, και εμείς θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας, ώστε να βρούμε τον πιο κατάλληλο τρόπο για να συμβάλλετε στο έργο μας.

Θα μας δώσει χαρά να σας συναντήσουμε και να συζητήσουμε από κοντά για το ενδιαφέρον σας.

Γίνετε, Εθελοντής στον σύλλογο Σήμερα!

Ο  σύλλογος Ελληνική Ομάδα Ασθενών με ΧΛΛ σας θέλει!

Συμπληρώστε την φόρμα εθελοντή και ελάτε στην παρέα μας!

Έντυπο Εθελοντικού Ενδιαφέροντος

Ο σύλλογος Ελληνική Ομάδα Ασθενών με ΧΛΛ αναπτύσσεται, δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς την υποστήριξή σας. Εάν ενδιαφέρεστε να αφιερώσετε εθελοντικά τον χρόνο σας στην Ελληνική Ομάδα Ασθενών με ΧΛΛ, υποβάλετε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος.

Τα πεδία που είναι επισημασμένα με * είναι υποχρεωτικά.

Η αίτηση εγγραφή σας στον σύλλογο έχει υποβληθεί με επιτυχία.

Σας έχει αποσταλεί ένα email επιβεβαίωσης στον λογαριασμό που δηλώσατε. Σε περίπτωση που δεν είναι στον φάκελο εισερχόμενα (inbox) παρακαλούμε δείτε στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam) και επισημάνετε αυτό το μήνυμα ως μη ανεπιθύμητη αλληλογραφία.