Μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την ΧΛΛ

Οδηγός ζωής για ασθενεις με Χρόνια Λεμφοκυτταρική Λευχαιμία (ΧΛΛ)

Από καιρό είχε εκφραστεί από πολλά μέλη του Συλλόγου μας, η ανάγκη να μπορεί ένας ασθενής με Χρόνια Λεμφοκυτταρική Λευχαιμία (ΧΛΛ) να ανατρέχει εύκολα και γρήγορα σε μία υπεύθυνη και σύγχρονη ενημέρωση σχετικά με την πάθησή του και να βρίσκει καθοδήγηση στους προβληματισμούς του.
Έτσι, η «Ελληνική Ομάδα Ασθενών με ΧΛΛ (ΕΟΑ-ΧΛΛ)», με την ευγενική υποστήριξη και χάρις στις μεγάλες επιστημονικές δυνατότητες του ΙΝΕΒ-ΕΚΕΤΑ Θεσσαλονίκης, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του Διευθυντή του, Γιατρού Αιματολόγου κ. Κώστα Σταματόπουλου και με την επιμέλεια του «Εργαστήριου ψυχολογίας» του ΙΝΕΒ-ΕΚΕΤΑ και συγκεκριμένα της κ. Χριστίνας Καραμανίδου, κ. Νικολάου Βρονταρά, κ. Δημητρίου Κύρου, κ. Αργύρη Καπετανάκη και της κ. Δήμητρας Τσάκωνα, βρίσκεται σήμερα στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τον «Οδηγό ζωής για ασθενείς με ΧΛΛ».

Οι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα μας, σχετικά με την χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία, δεν προορίζονται ούτε συνιστώνται ως υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας. Πάντα να ζητάτε τη συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου ειδικευμένου επαγγελματία υγείας σχετικά με τυχόν ιατρικές ερωτήσεις ή καταστάσεις.

Συμμετέχετε

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθήσετε τον σκοπό μας

Δωρεά

Κάθε είδους προσφορά είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς καθώς βοηθά να υλοποιήσουμε το όραμα μας και τις δράσεις μας

Εθελοντής

Αν κι εσείς θέλετε να διαδραματίσετε ενεργό ρόλο στην προσπάθεια μας να επιτύχουμε την αποστολή μας, γίνετε εθελοντής στο Σύλλογο μας