Παγκόσμια έρευνα ασθενών για τα λεμφώματα και την ΧΛΛ
Νέα

2020 Παγκόσμια έρευνα ασθενών για τα λεμφώματα και την ΧΛΛ

Θέλουμε να σας ακούσουμε!

Έχετε διαγνωστεί εσείς ή ένα αγαπημένο σας άτομο με λέμφωμα; Εάν η διάγνωση ήταν πρόσφατη ή πριν από πολλά χρόνια, θέλουμε να σας ακούσουμε.Κάθε δύο χρόνια, ο συνασπισμός λεμφώματος – ένα μη κερδοσκοπικό δίκτυο οργανώσεων ασθενών – διεξάγει μια παγκόσμια έρευνα για ασθενείς με λέμφωμα  και ΧΛΛ και την οικογένεια τους, τους φίλους και τους φροντιστές τους. Η έρευνα του 2020 είναι η ευκαιρία σας για να μοιραστείτε την εμπειρία σας σχετικά με το  λέμφωμα και την ΧΛΛ.

Τα δεδομένα της έρευνας χρησιμοποιούνται τοπικά και παγκοσμίως για:

  • Βελτίωση των υπηρεσιών υποστήριξης.
  • Συμβουλές για αλλαγή.
  • Παρέχετε σημαντικά στοιχεία και στατιστικά στοιχεία για τον ασθενή.

Για παραδείγματα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται τα δεδομένα, μπορείτε να δείτε τις αναφορές των ευρωπαϊκών χωρών από την έρευνα Παγκόσμιου Ασθενούς LC 2018 ή την έκθεση σχετικά με τη φροντίδα του λεμφώματος στην Ευρώπη: Συνεχιζόμενη Εξερεύνηση των Ανισοτήτων στη Φροντίδα.

Παρακαλείστε να συμμετάσχετε συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.lymphomacoalition.org/gps2020 έως τις 11 Μαρτίου 2020.

Η έρευνα είναι διαθέσιμη σε 19 γλώσσες και θα διαρκέσει περίπου 20-35 λεπτά, για να ολοκληρωθεί για έναν ασθενή και 10 λεπτά για έναν φροντιστή.

Η έρευνα είναι ανώνυμη και όλες οι πληροφορίες είναι εμπιστευτικές. Οι συμμετέχοντες μπορούν να αποχωρήσουν από τη συμμετοχή τους σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια της έρευνας, αλλά μόνο μέχρι το σημείο υποβολής.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για προηγούμενες έρευνες στο www.lymphomacoaltion.org.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *