Experience Survey 2023
Νέα

Λάβετε μέρος στην «Παγκόσμια Έρευνα Εμπειρίας Λευχαιμίας 2023»

Η Παγκόσμια Έρευνα Ασθενών και Φροντιστών Λευχαιμίας 2023 είναι έτοιμη για να την ολοκληρώσετε! Χρειαζόμαστε πραγματικά τη βοήθειά σας σε αυτή τη ζωτικής σημασίας έρευνα.

Η έρευνα πρόκειται να ολοκληρωθεί στα τέλη Νοεμβρίου και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα ακουστούν όσο το δυνατόν περισσότερες φωνές πριν ολοκληρωθεί. Η συμμετοχή σας θα έχει πραγματικό αντίκτυπο και εκτιμούμε πραγματικά την προθυμία σας να είστε μέρος αυτής της προσπάθειας.


Αυτή η έρευνα αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων που διεξήχθησαν από το Δίκτυο υποστηρικτών της ΧΛΛ (CLLAN)) , στο οποίο είναι μέλος και η Ελληνική Ομάδα Ασθενών με ΧΛΛ, το Δίκτυο υποστηρικτών της οξείας λευχαιμίας (ALAN), και το Δίκτυο υποστηρικτών της ΧΜΛ (CMLAN) το 2021/2022. Η έρευνα επικεντρώνεται σε διάφορες πτυχές της διάγνωσης, φροντίδας και θεραπείας της λευχαιμίας. Ο κύριος στόχος μας είναι να κατανοήσουμε τα σημαντικά θέματα, τις εμπειρίες και τις ανάγκες των ασθενών με λευχαιμία και να δούμε πώς αλλάζουν τα πράγματα με την πάροδο του χρόνου.

Παρακαλούμε, αφιερώστε λίγο χρόνο για να ολοκληρώσετε την έρευνα σήμερα!

Η έρευνα είναι στα Αγγλικά αλλά μπορείτε να την συμπληρώσετε με την βοήθεια του translate στο Chrome.

Aποκτήσετε πρόσβαση στην έρευνα χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο: https://bit.ly/GlobalLeukemiaExperienceSurvey2023

Η φωνή σας έχει μεγάλη σημασία για εμάς και η συμβολή σας θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα τις εμπειρίες σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *