Παγκόσμια ημέρα Λευχαιμίας
Δραστηριότητες

Παγκόσμια ημέρα Λευχαιμίας

Η Παγκόσμια Ημέρα Λευχαιμίας στις 4 Σεπτεμβρίου είναι μια παγκόσμια καμπάνια που διεξάγεται σε συνεργασία με ομάδες ασθενών από όλο τον κόσμο.

Είναι μια μέρα του χρόνου όπου άνθρωποι από όλο τον κόσμο μπορούν να συναντηθούν για να βοηθήσουν στην ευαισθητοποίηση για τη λευχαιμία. Αυξάνοντας την ευαισθητοποίηση για τη λευχαιμία και εκπαιδεύοντας τον κόσμο για τα σημάδια και τα συμπτώματα αυτής της κατάστασης, μπορούμε να βοηθήσουμε τους ασθενείς με λευχαιμία να διαγνωστούν και να παρέχουν καλύτερα αποτελέσματα για αυτούς. Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά ανεξάρτητα από το ποιος είστε και πού ζείτε.

Υπάρχουν πάνω από 300.000 θάνατοι που προκαλούνται από λευχαιμία παγκοσμίως. Η εκστρατεία μας είναι ζωτικής σημασίας καθώς τα ποσοστά επιβίωσης για τη λευχαιμία είναι σημαντικά χαμηλότερα από τους περισσότερους κοινούς καρκίνους και αυτά τα ποσοστά επιδεινώνονται από τον υψηλή συχνότητα διάγνωσης έκτακτης ανάγκης.

Ελπίζουμε ότι ενημερώνοντας τους ανθρώπους για τα σημάδια και τα συμπτώματα της λευχαιμίας, θα τους ενθαρρύνουμε για να τους δει ένας επαγγελματίας υγείας. Αυτό θα συμβάλει στη μείωση του αριθμού των θανάτων που οφείλονται στη λευχαιμία σε ολόκληρο τον κόσμο και θα παρέχει στους ασθενείς σπουδαία αποτελέσματα.

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Λευχαιμίας θα επικεντρωθεί στο πώς μπορείτε να αναλάβετε δράση και να μας βοηθήσετε να ευαισθητοποιήσουμε σε όλο τον κόσμο, ώστε να μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους να επιβιώσουν από αυτόν τον καρκίνο και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των ασθενών μετά τη διάγνωση.

Πώς να συμμετάσχετε

Την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη, 2020, ομάδες ασθενών από όλο τον κόσμο θα ενωθούν για να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση για τη λευχαιμία. Θα θέλαμε να συμμετάσχετε επίσης παραθέτουμε παρακάτω πώς μπορείτε.

1. Μοιραστείτε την ιστορία της λευχαιμίας σας

Στις 4 Σεπτεμβρίου, γιατί να μην μοιραστείτε την ιστορία της λευχαιμίας σας στα κοινωνικά μέσα και να χρησιμοποιήσετε τα hashtags # WLD2020 ή #WorldLeukemiaDay;

Για να κάνετε την ιστορία σας ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, γιατί να μην έχετε μια εικόνα σας πριν από τη διάγνωση;

Πρότυπο ιστορίας:

Το όνομά μου είναι <όνομα> και όταν ήμουν <ηλικία κατά τη διάγνωση> διαγνώστηκα με <type> λευχαιμία. Πριν από τη διάγνωση είχα τα ακόλουθα συμπτώματα <διαγραφή κατά περίπτωση> κόπωση, μώλωπες ή αιμορραγία, νυχτερινές εφιδρώσεις, συχνές λοιμώξεις, απώλεια βάρους, αίσθημα αδυναμίας ή δύσπνοια. Δεν ήξερα ότι αυτά ήταν σημάδια λευχαιμίας. Αυτή την   παγκόσμια ημέρα λευχαιμίας, ζητώ από πέντε άτομα από τους φίλους και την οικογένειά μου να μοιραστούν αυτό το μήνυμα για να ευαισθητοποιήσουν τον καρκίνο του αίματος. # WLD20 #WorldLeukemiaDay #SpotLeukaemia

2. Κατεβάστε και χρησιμοποιήστε τα γραφικά μας

Έχουμε δημιουργήσει μια σειρά γραφικών κοινωνικών μέσων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Παγκόσμια Ημέρα Λευχαιμίας.
Απλώς κατεβάστε και χρησιμοποιήστε με το hashtag # WLD20 ή #WorldLeukemiaDay στα κοινωνικά μέσα

Σελίδα γραφικών για την Παγκόσμια Ημέρα Λευχαιμίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *