Άδεια κυκλοφορίας στο Zydelig (idelalisib)
Νέα

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών διοργανώνει διαδικτυακή επιστημονική ημερίδα για τους αιματολογικούς καρκίνους με τίτλο “Κακοήθη Αιματολογικά Νοσήματα: Ας μιλήσουμε μεταξύ μας!”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα μεταδοθεί μέσω livestreaming στη σελίδα του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. στο Facebook τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 18:00-20:00.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τους αιματολογικούς καρκίνους, μιας κατηγορίας παθήσεων της οποίας οι διαγνώσεις ολοένα και αυξάνονται στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια . Εντούτοις, είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό ότι χάρη στην εξέλιξη της ιατρικής με τις νέες εξατομικευμένες θεραπευτικές προσεγγίσεις έχει αυξηθεί σημαντικά το προσδόκιμο ζωής των ασθενών.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί με τη συμβολή ασθενών με αιματολογικό καρκίνο, οι οποίοι θα θέσουν τα ερωτήματα στους ιατρούς και θα συζητήσουν τα θέματα που τους απασχολούν βάσει της δικής τους εμπειρίας. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού σε θέματα πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης των αιματολογικών καρκίνων, αλλά και η βιωματική διάσταση του θέματος μέσα από τα μάτια των ασθενών.

Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο κ. Κώστας Σταματόπουλος, Αιματολόγος, Διευθυντής του ΙΝΕΒ|ΕΚΕΤΑ. Θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τις παθήσεις: Χρόνια Μυελογενής Λευχαιμία, Χρόνια Λεμφοκυτταρική Λευχαιμία, Πολλαπλούν Μυέλωμα, Οξείες Λευχαιμίες, Λεμφώματα.

Μπορείτε να στείλετε και τα δικά σας ερωτήματα στο info@anticancerath.gr για να απαντηθούν στην ημερίδα από τους καταξιωμένους αιματολόγους που θα συμμετέχουν.

Δηλώσεις συμμετοχής: https://forms.gle/tS11nfczN7y7jhS97

Πρόγραμμα ημερίδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *