1η αιματολογικη συναντηση Ελλαδος Ισραηλ
Δραστηριότητες

1η αιματολογικη συναντηση Ελλαδος Ισραηλ

Η κοινή προσπάθεια ανοίγει νέους ορίζοντες στην αιματολογία

Στη Θεσσαλονίκη από 26 έως 28 Απριλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το 1ο Ισραηλινό-Ελληνικό συνέδριο Αιματολογίας. Σκοπός του συνεδρίου είναι να έρθουν σε επαφή γιατροί και επιστήμονες από το Ισραήλ και την Ελλάδα και να τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν ο ένας το έργο του άλλου, να ανταλλάξουν ιδέες και να δημιουργηθούν συνεργασίες.

Η Ελλάδα και το Ισραήλ έχουν μακρά ιστορία στην ιατρική και την επιστήμη και με τη συμμετοχή στο συνέδριο ανοίγουν νέοι ορίζοντες για την επίτευξη των επιστημονικών στόχων. Η Θεσσαλονίκη, που ονομάστηκε έτσι προς τιμήν της αδελφής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έχει 23 αιώνες ιστορίας, στις οποίες η ισχυρή και ανθηρή εβραϊκή κοινότητα είχε σημαντική συμβολή. Όλα αυτά θα εξασφαλίσουν τους στόχους της συνάντησης: Συνέδριο υψηλής ποιότητας σε ένα όμορφο και ιστορικό περιβάλλον. 

Το Σάββατο στις 28 Απριλίου και ώρα 18:00 στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με τον κ. Giora Scharf, προέδρο του Ισραηλινού Συλλόγου Ασθενών με αιματολογικό καρκίνο με θέμα “Προάσπιση των ασθενών – Παρόν και μέλλον”. Στη διάλεξη θα παρευρεθούν ο πρόεδρος του Σωματείου Ασθενών με Χρόνια Λεμφοκυτταρική Λευχαιμία κύριος  Χρήστος Μυλωνάς καθώς και μέλη, μετά από πρόσκληση του διευθυντή του ΙΝΕΒ, κύριο Κώστα Σταματόπουλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *